ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΑΤΜΟΥ

πλεονεκτηματα τζακιων ατμου
ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΦΛΟΓΑ

Τα τζάκια ατμού αποδιδούν μια φυσική και γοητευτική φλόγα που μοιάζει με την αντίστοιχη κανονικών εστιών. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς δε συμβαίνει σε άλλους τύπους ηλεκτρικών τζακιών και τζακιών χωρίς καμινάδα.

καθαρος αερας
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ

Τα ηλεκτρικά τζάκια αυτού του τύπου ενδείκνυνται για όσους ενδιαφέρονται για καθαρή ατμόσφαιρα, χωρίς καυσαέρια και ρύπους, χωρίς ανάγκη για καθαρισμό στάχτης, μαυρίλα, ή ανησυχία για το αν τραβάει το τζάκι και η καπνοδόχος του.

ασφαλης φλογα
ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Οι εστίες αυτές είναι απολύτως ασφαλείς για παιδιά και για κατοικίδια. Το τζάκι και η φλόγα του δεν καίνε και έτσι είναι ιδανικό για χώρους που δεν υπάρχει η δυνατότητα συνεχούς επιτήρησης και βρίσκονται παιδιά, ή μικροί τετράποδοι φίλοι.

ευελιξια τοποθετησης
ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ

Οι εστίες ατμού παρέχουν μεγάλη γκάμα επιλογών τοποθέτησης και εγκατάστασης. Δίνουν πολλές δυνατότητες για προσαρμογή στο χώρο που είναι διαθέσιμος καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για υποδομή όπως ύπαρξη καπνοδόχου.

δυνατοτητες ρυθμισεων
ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

Σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν τα τζάκια ατμού, είναι η δυνατότητα να επιλέξει κανείς το επιθυμητό μήκος του τζακιού, αλλά ακόμα και το αν η φλόγα θα είναι ανοιχτή και επισκέψιμη από όλες τις πλευρές.

οικονομια χρησης
ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Πολύ μεγάλο συν στις εστίες ατμού είναι η μεγάλη οικονομία στη χρήση. Λειτουργούν με απλό καθαρό νερό, και η κατανάλωση του ηλεκτρικού είναι ελάχιστη χάρη στα LED που χρησιμοποιούνται.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν θέλετε σε επόμενη φάση να αναλύσουμε κάποιο συγκεκριμένο θέμα που αφορά τις ηλεκτρικές εστίες ατμού, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα και να μας στείλετε τις προτάσεις σας, ώστε στο υλικό του site να ενταχθούν στη συνέχεια νέες πληροφορίες και ακόμη περισσότερες επεξηγήσεις.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ