ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΩΝ ΑΤΜΟΥ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΥΔΡΑΤΜΩΝ

Τα τζάκια ατμού, αποτελούν μια φρέσκια πρόταση στη γκάμα των επιλογών για απόκτηση μιας σύγχρονης εστίας. Πρόκειται για ηλεκτρικά τζάκια τα οποία όμως αποδίδουν πολύ πιο ρεαλιστικά τη φλόγα μιας εστίας, σε σχέση με τα συνηθισμένα, παλαιού τύπου ηλεκτρικά τζάκια που χρησιμοποιούν μια αρκετά ψεύτικη απεικόνιση φωτιάς.

Τα σύγχρονα ηλεκτρικά τζάκια ατμού, παράγουν και αξιοποιούν υδρατμούς, δημιουργώντας μια ρεαλιστική, τρισδιάστατη μορφή φλόγας, η οποία μάλιστα έχει το πλεονέκτημα πως δεν καίει και έτσι αποτελεί ιδανική λύση για σπίτια με παιδιά ή κατοικίδια, προσφέροντας παράλληλα ασφαλή χρήση από τους κατοίκους του χώρου. Οι φλόγες τους, δημιουργούνται από τον φαντασμαγορικό συνδυασμό τριών στοιχείων. Ενός λεπτού στρώματος υδρατμών, επιλεγμένων αποχρώσεων από υπερσύγχρονα LED και λεπτών χειρισμών της πίεσης του αέρα στην επιφάνειά τους. Αυτή η μελετημένη αξιοποίηση των τριων στοιχείων χαρίζει φλόγες ρεαλιστικές που μπορούν να χαρίσουν τη γοητεία ενός αληθινού τζακιού σε χώρους που δεν θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν καμινάδα.

ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

Ένα σύγχρονο τζάκι υδρατμών, μπορεί να προσφέρει τη μαγεία και τη θαλπωρή της ζωντανής τρισδιάστατης φλόγας, σε χώρους και σε σημεία που μέχρι σήμερα ήταν σχεδόν ανέφικτο. Δε χρειάζεται καπνοδόχο, καθώς δεν παράγει καπναέρια. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο στη χωροθέτηση και εύκολο στην εγκατάστασή του. Μπορεί να λειτουργήσει όλες τις εποχες, καθώς οι φλόγες του δεν καίνε κι έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια μαγευτική ατμόσφαιρα και να εντυπωσιάσετε φίλους και καλεσμένους.

Ένα τζάκι ατμού δε χρειάζεται καμινάδα για να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει. Είναι ένα απολύτως οικολογικό τζάκι, το οποίο δεν παράγει καπναέρια και διατηρεί την ατμόσφαιρα του χώρου στον οποίο βρίσκεται καθαρή και ασφαλή.

Μπορεί να τοποθετηθεί λοιπόν σε χώρους που ένα κοινό τζάκι ποτέ δεν θα μπορούσε, προσφέροντας τεράστια ευελιξία και πάρα πολλές δυνατότητες για διαμόρφωση ενός εντυπωσιακού σε design και λειτουργικότητα αποτελέσματος.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχει το τζάκι ατμού, είναι η ασφαλής και οικονομική χρήση του. Οι φλόγες του δεν καίνε και αυτό το καθιστά ιδανική λύση για μέρη που βρίσκονται και κινούνται παιδιά ή κατοικίδια.

Παράλληλα το τζάκι υδρατμών, είναι πολύ πιο οικονομικό στη χρήση του από τις υπόλοιπες λύσεις τζακιών. Απαιτεί μόνο απλό νερό βρύσης και έχει ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικού, κάνοντας τη χρήση του σχεδόν ανέξοδη!

Ένα άλλο εξαιρετικό πλεονέκτημα που έχει το ηλεκτρικό τζάκι υδρατμών, είναι η δυνατότητά του να λειτουργεί όλες τις εποχές. Μια δυνατότητα που δεν την έχει κανένα άλλο τζάκι με αληθοφανείς φλόγες. Καθώς οι φλόγες του δεν καίνε, μπορείτε να το λειτουργείτε κάθε εποχή, ακόμα και το καλοκαίρι.

Φανταστείτε πόσο εντυπωσιακό θα δείχνει το αναμμένο τζάκι σας σε ένα πάρτυ με τους φίλους σας, με τις φλόγες του να τρεμοπαίζουν, χωρίς καμία ανάγκη επίβλεψης. Ή αντίστοιχα σε ένα ρομαντικό δείπνο με αγαπημένο πρόσωπο, πόσο γοητευτική θα κάνει την ατμόσφαιρα η φλόγα του που θα λαμπυρίζει στο χώρο.

% ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΥΚΟΛΙΑ
ΑΠΛΟΤΗΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν έχετε απορίες για τις ηλεκτρικές εστίες ατμού, και θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες και τον τρόπο εγκατάστασης των τζακιών αυτών, μπορείτε να μας στείλετε τα ερωτήματά σας, στη φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ