ΤΖΑΚΙ ΑΤΜΟΥ

ΤΖΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Ένα από σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εστίες ατμού, είναι η ασφάλεια και η οικονομία στη χρήση τους. Τα τζάκια υδρατμών δεν χρησιμοποιούν καύσιμες ύλες, δεν δημιουργούν φλόγες που καίνε και έτσι είναι οικονομικά στη χρήση και απολύτως ασφαλή ακόμα και σε χώρους που παίζουν και κινούνται παιδιά ή κατοικίδια. Παράλληλα είναι και οικολογικά καθώς λειτουργούν με υδρατμούς και LEDs, διατηρώντας των αέρα απολύτως καθαρό και την ατμόσφαιρα του χώρου υγιεινή και ευχάριστη.

Μπορούμε να τα ονομάσουμε οικολογικά με κάθε έννοια του όρου. Είναι ένας τύπος τζακιού που χρησιμοποιεί μόνο νερό, δεν παράγει επιβλαβή αέρια καύσης, μονοξείδιο του άνθρακα ή άλλα ρυπογόνα υπολείμματα καύσης και δεν εκπέμπει δυσάρεστες οσμές. Αντίθετα, εξισορροπούν την υγρασία του χώρου διευκολύνοντας την άνετη αναπνοή όταν η ατμόσφαιρα στα δωμάτια γίνεται ξηρή από τη θέρμανση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Πέρα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει στον τομέα της ασφάλειας και της οικολογίας, το τζάκι ατμού, είναι παράλληλα εξαιρετικά οικονομικό στη χρήση του. Πρόκειται για έναν τύπο εστιών που έχει πολύ χαμηλό κόστος για τη λειτουργία του και τη συντήρησή του. Αυτό συμβαίνει γιατί λειτουργεί με απλό νερό από τη βρύση και γιατί τα σύγχρονα LED που αξιοποιεί, καταναλώνουν ελάχιστη ηλεκτρική ενέργεια.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως η ασφάλεια του τζακιού υδρατμών είναι αδιαπραγμάτευτη καθώς ο τρόπος λειτουργίας του δε βασίζεται στην καύση ύλης. Οι φλόγες που σχηματίζονται από τους υδρατμούς, είναι στην πραγματικότητα κρύες, γι'αυτό και οι εστίες ατμού δεν ενέχουν κινδύνους όπως τα άλλα τζάκια.

Τα τζάκια υδρατμών, είναι ιδανικά για χώρους που δέχονται κοινό όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις. Είναι παράλληλα κατάλληλο ακόμα και για διαμερίσματα σε κτήρια που δεν επιτρέπουν καμιά φλόγα στους κανονισμούς ασφαλείας τους.

Όταν ένα τζάκι αξιοποιεί οικολογικές πηγές για τη φλόγα του, και δεν έχει υποπροϊόντα καύσης, καπναέρια, ή κίνδυνο φωτιάς, τότε είναι κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά, που δεν θέλουν να έχουν στο νου τους τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ή τις επιπτώσεις από κακή απαγωγή καυσαερίων που μπορεί να έχουν κάποια παλαιά τζάκια.

% ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΥΚΟΛΙΑ
ΑΠΛΟΤΗΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν έχετε απορίες για τις ηλεκτρικές εστίες ατμού, και θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες και τον τρόπο εγκατάστασης των τζακιών αυτών, μπορείτε να μας στείλετε τα ερωτήματά σας, στη φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ