ΤΖΑΚΙΑ ΑΤΜΟΥ

ΤΖΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑ

Τα τζάκια υδρατμών ανήκουν στα σύγχρονα τζάκια που δε χρειάζονται καπνοδόχο για την απαγωγή καυσαερίων. Στην πραγματικότητα, μπορούν να θεωρηθούν ως τα πιο οικολογικά και ευέλικτα από τα τζάκια αυτής της κατηγορίας, καθώς λειτουργούν με υδρατμούς και LEDs, διατηρώντας των αέρα απολύτως καθαρό και την ατμόσφαιρα του χώρου σας υγιεινή και ευχάριστη.

Πρέπει μάλιστα να επισημανθεί πως το πολύ λεπτό φάσμα των υδρατμών που παράγονται, δεν προκαλεί φαινόμενα υγρασίας στο χώρο. Οι υδρατμοί αυτοί είναι τόσο λεπτοί που απορροφώνται αμέσως από τον αέρα του περιβάλλοντος συνεπώς δεν συμπυκνώνονται. Είναι ένας τύπος υδρατμών που τον ονομάζουν συνήθως ξηρό υδρατμό λόγω αυτών των ιδιοτήτων που έχει. Έτσι λοιπόν μπορείτε οικολογικά και με χαμηλότατο κόστος χρήσης να έχετε την ομορφιά του τζακιού και της φλόγας σπίτι σας, χωρίς την ανάγκη να ψάχνετε λύση για μια ογκώδη καμινάδα.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν τα σύγχρονα ηλεκτρικά τζάκια ατμού, είναι η μεγάλη ευκολία τοποθέτησης που προσφέρουν στον αγοραστή τους. Τα τζάκια αυτά είναι ιδιαιτέρως ευέλικτα στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χωροθετηθούν σε ένα σπίτι, ένα γραφείο, ή ένα κατάστημα, καθώς δε χρειάζονται έξοδο για καμινάδα, είναι απολύτως ασφαλή καθώς δεν καίνε, και ταυτόχρονα μπορούν να ενταχθούν με απλό τρόπο στον διαθέσιμο χώρο.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα που έχουν οι εστίες υδρατμών τελευταίας τεχνολογίας, είναι και η ομορφιά και αληθοφάνεια της φλόγας που αποδίδουν. Αντίθετα από τα παλαιού τύπου ηλεκτρικά τζάκια, οι εστίες αυτές, παράγουν ρεαλιστική εικόνα φωτιάς τριών διαστάσεων που μπορεί να είναι ορατή από κάθε πλευρά.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα των τζακιών υδρατμού, είναι η πανεύκολη και πολύ οικονομική λειτουργία και χρήση τους. Τα ποιοτικά τζάκια ατμού δεν έχουν περιορισμούς αφού καταναλώνουν μονάχα απλό νερό βρύσης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς δε χρειάζεται αγορά καύσιμης ύλης. Πρόκειται για απλές στη χρήση και μοντέρνες συσκευές με χειριστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Όταν ένα τζάκι αξιοποιεί οικολογικές πηγές για τη φλόγα του, όπως το καθαρό νερό και τα τελευταίας τεχνολογίας LEDs, τότε και η απαιτούμενη συντήρηση είναι προφανώς ελάχιστη. Χωρίς καμινάδα, χωρίς υποπροϊόντα καύσης, χωρίς καπναέρια, όλα γίνονται πιο απλά, πιο καθαρά και πιο εύκολα για τον ιδιοκτήτη.

% ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΥΚΟΛΙΑ
ΑΠΛΟΤΗΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν έχετε απορίες για τις ηλεκτρικές εστίες ατμού, και θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες και τον τρόπο εγκατάστασης των τζακιών αυτών, μπορείτε να μας στείλετε τα ερωτήματά σας, στη φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ