ΕΣΤΙΑ ΥΔΡΑΤΜΩΝ

ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Το ηλεκτρικό τζάκι ατμού, είναι το πλέον σύγχρονο και αυτό με τις πιο ρεαλιστικές φλόγες από τα ηλεκτρικά τζάκια που υπάρχουν στην αγορά. Πρόκειται για συσκευή τελευταίας τεχνολογίας, που δημιουργεί αληθοφανείς, τρισδιάστες φλόγες, χωρίς να απαιτεί καύσιμη ύλη όπως τα παραδοσιακά τζάκια. Συνεπώς είναι ένα τζάκι χωρίς καμινάδα, που μπορεί να ενταχθεί εύκολα και με ασφάλεια σε κάθε χώρο, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχουν τα ηλεκτρικά τζάκια ατμού, είναι οι τρισδιάστατες ρεαλιστικές φλόγες που σχηματίζουν. Ενώ πολλά ηλεκτρικά τζάκια απεικονίζουν δισδιάστατα εικόνες φωτιάς, συχνά χωρίς μεγάλη επιτυχία, οι σύγχρονες εστίες υδρατμών δημιουργούν σαφώς πιο αληθοφανείς φλόγες, οι οποίες μάλιστα μπορούν να είναι ορατές από κάθε πλευρά, δίνοντας τη δυνατότητα η εστία να τοποθετείται ακόμα και στο κέντρο του χώρου.

ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ

Για να απλοποιήσουμε την επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας, το τζάκι υδρατμών λειτουργεί έχοντας ως βάση του το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα. Αξιοποιεί το απλό νερό βρύσης για να εκπέμψει μια λεπτή ομίχλη υδρατμών στον αέρα. Πάνω σε αυτό το πολύ λεπτό φάσμα υδρατμών φωτινές δέσμες από LED σχηματίζουν αντανακλάσεις δημιουργώντας μια πολύ ρεαλιστική τρισδιάστατη αίσθηση φωτιάς και καπνού. Έτσι, αν και οι εστίες ατμού δείχνουν απολύτως ρεαλιστικές, μπορείτε να πλησιάσετε και να αγγίξετε τις φλόγες τους με ασφάλεια, καθώς δεν καίνε στην αφή.

Υπάρχει μια γκάμα από οφέλη που προσφέρουν τα τζάκια υδρατμών, όπως η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η φιλικότητα προς το περιβάλλον, όμως η βάση των πλεονεκτημάτων τους είναι το γεγονός πως οι εστίες ατμού, διαθέτουν εκπληκτικό ρεαλισμό φλόγας που ανταγωνίζεται τα τζάκια αερίου, με την ασφάλεια και την απλότητα του ηλεκτρικών τζακιών.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα των τζακιών υδρατμού, είναι η πανεύκολη και πολύ οικονομική λειτουργία και χρήση τους. Μια εστία ατμού δεν κοστίζει πολύ για να λειτουργήσει. Λειτουργεί με απλό νερό βρύσης και με φώτα LED τα οποία καταναλώνουν πολύ λίγη ηλεκτρική ενέργεια, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μεγάλη οικονομία χρήσης της συσκευής.

Τα ηλεκτρικά τζάκια ατμού είναι ιδιαίτερα εύκολα στην τοποθέτησή τους και προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές εγκατάστασης. Καθώς δεν έχουν την ανάγκη για εξαερισμό, δεν δημιουργούν κάπνα και στάχτες και διατηρούν τον αέρα καθαρό, μπορούν να ενταχθούν σε μια μεγάλη γκάμα από χώρους. Και μάλιστα η τρισδιάστατη φλόγα τους μπορεί να είναι ανοιχτή και ορατή από κάθε πλευρά.

% ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΥΚΟΛΙΑ
ΑΠΛΟΤΗΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν έχετε απορίες για τις ηλεκτρικές εστίες ατμού, και θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες και τον τρόπο εγκατάστασης των τζακιών αυτών, μπορείτε να μας στείλετε τα ερωτήματά σας, στη φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ