ΕΣΤΙΑ ΑΤΜΟΥ

ΤΖΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

Μια εστία ατμού, έχει πέρα από τα υπόλοιπα προφανή πλεονεκτήματα και μια δυνατότητα που δεν την προσφέρει κανένας άλλος τύπος τζακιού. Καθώς η φλόγα του τζακιού δεν καίει, και η κατανάλωση που έχει η συσκευή είναι ελάχιστη, μπορεί να προσφέρει τη μαγεία και την ομορφιά της φλόγας όλες τις εποχές του χρόνου. Χωρίς να αποδίδει ζέστη το καλοκαίρι, και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αρπάξει κάτι το φθινόπωρο ή την άνοιξη.

Φανταστείτε τη γοητεία που θα έχει μια συγκέντρωση φίλων το καλοκαίρι, όταν κατά το σούρουπο θα ανάψετε το τζάκι αερίου σας, και οι φλόγες θα τρεμοπαίζουν κάτω από το καλοκαιρινό αεράκι. Ή ενδεχομένως ένα ρομαντικό δείπνο το φθινόπωρο, όταν τη θέα των κίτρινων φύλλων έξω, θα τη συνοδεύει η γοητεία της φωτιάς που θα λαμπυρίζει στο τζάκι σας. Οραματιστείτε ένα ανοιξιάτικο πάρτυ, με την παρέα σας να συγκεντρώνεται με κέφι και ενθουσιασμό γύρω από την εστία ατμού, που θα λαμπυρίζει προσφέροντας τη γοητεία της φλόγας στους καλεσμένους σας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ

Σκεφθείτε πόσο εντυπωσιακό θα είναι, να μπορείτε να ανάψετε το δικό σας τζάκι το καλοκαίρι, φτιάχνοντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα, χωρίς να χάνετε την επιθυμητή για την εποχή δροσιά. Μια μορφή fire pit στο κέντρο του χώρου σας, που μπορεί να προσφέρει εκπληκτικές στιγμές ακόμα και μέσα σε ένα διαμέρισμα. Με απόλυτη ασφάλεια καθώς η φλόγα δεν καίει, και με εντυπωσιακή οικονομία χρήσης, καθώς η κατανάλωση της συσκευής είναι ελάχιστη!

Βάλτε σε μια μεγάλη κούπα, ένα αρωματικό ζεστό ρόφημα, ανάψτε το τζάκι σας και αράξτε στην πιο φιλόξενη γωνιά του καναπέ. Πάρτε ένα καλό βιβλίο στα χέρια σας και αφήστε τις φλόγες να δώσουν χρώμα στις περιπλανήσεις σας στις σελίδες του.

Όταν ο καιρός αρχίσει να ξανοίγει, είναι ώρα να ανέβει και η διάθεσή σας. Καλέστε τους φίλους σας για ένα ανοιξιάτικο πάρτυ. Ανάψτε το τζάκι υδρατμών σας και ανοίξτε ένα φίνο λευκό κρασί. Τα αρώματα του οίνου και τα χρώματα από τις φλόγες θα αρχίσουν να χορεύουν στο χώρο σας, και θα συμπαρασύρουν όλη την παρέα...

Ετοιμάστε ένα όμορφο δείπνο για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με λίγες εκλεκτές γεύσεις και με αρώματα που θα αρχίσουν να δίνουν μια λεπτή γοητεία στην ατμόσφαιρα του χώρου. Ανάψτε το τζάκι σας και δυο όμορφα κεριά, και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν.

% ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΥΚΟΛΙΑ
ΑΠΛΟΤΗΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν έχετε απορίες για τις ηλεκτρικές εστίες ατμού, και θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες και τον τρόπο εγκατάστασης των τζακιών αυτών, μπορείτε να μας στείλετε τα ερωτήματά σας, στη φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ